Sesiunea Tehnica 14 – Application Express

Pe 08 Octombrie 2015, Romanian Oracle User Group a pregatit pentru membrii sai un eveniment special dedicat dezvoltatorilor Oracle si nu numai. Daca esti fan SQL , PL/SQL, Oracle Forms & Reports si nu in ultimul rand Application Express inscrie-te si participa la acest seminar de jumatate zi pentru a invata de la  artizanii acestui mediu de lucru atit de versatil si interesant. Mai jos gasiti o scurta descriere a prezentatorilor.

 Joel Joel R. Kallman este Director De Dezvoltare Software Development la divizia Oracle Server Technologies a companiei Oracle America, Inc.  El este responsabil pentru dezvoltarea si managementul de produs al Application Express.  Joel este angajat Oracle din 1996 si este co-creator al platformei Oracle Application Express.  El este co-autor  si pentru cateva carti despre tehnologia Oracle, incluzand Expert One on One Oracle, Beginning Oracle Programming si Mastering Oracle PL/SQL: Practical Solutions.   Joel detine o diploma Bachelor of Science in Computer and Information Science la Universitatea “College of Engineering, Ohio State “.
 Vlad Vlad Uvarov este Manager de Dezvoltare  in cadrul diviziei  Oracle Server Technologies a companiei Oracle America. El este responsabil pentru dezvoltarea  produselor Oracle Database Cloud Services si  Oracle Application Express. Vlad este angajat Oracle din 2006 si de atunci lucreaza cu Oracle Application Express.

Agenda evenimentului este urmatoarea

14:00 – 14:15 Inregistrare participanti
14:15 – 15:00 Prezentare aplicatii dezvoltate in APEX
15:00 – 15:50 Oracle Application Express Introduction and Overview
15:50 – 16:40 Oracle Application Express 5 New Features
16:40 – 17:00 Pauza
17:00 – 19:00 Instructor-led Hands on Lab – Pentru aceasta sesiune practica, participantii trebuie sa aduca un laptop si sa isi configureze un workspace APEX pe site-ul https://apex.oracle.com/en/ 
19:00 – 19:20 Prezentare oferta educationala Oracle University
19:20 – 20:00 Networking

Locul de desfacurare al evenimentului: Floreasca Park, Oracle Building , Ground Floor, Room 1 (GF01)

Intrarea este libera in masura locurilor disponibile. Confirma-ti locul in sala pentru 08 octombrie 2015, *trimitand un email la adresa contact@rooug.ro sau completand formularul de mai jos

[Contact_Form_Builder id=”13″]

 

Leave a Comment