RoOUG TechSession #51 – MySQL Meetup

Romanian Oracle User Group alături de echipa MySQL organizeaza in data de 4 Octombrie 2023 evenimentul cu numarul #51 dedicat MySQL, la sediul Oracle Bucureşti.

Pe parcursul a 2 ore vom acoperi o selecţie de subiecte referitoare la MySQL. Evenimentul este dedicat celor interesaţi să afle mai mult despre această tehnologie. Vom discuta  noile capabilităţi si inovaţiile aduse de tehnologia MySQL HeatWave, în special pentru analytics şi machine learning, şi vom prezenta noul serviciu MySQL HeatWave  Lakehouse. Mai mult, vom întelege cum alte organizaţii au decis deja să adopte tehnologia MySQL şi vom discuta în detaliu despre MySQL Enterprise Edition.

La finalul evenimentului, vom avea ocazia de a discuta mai mult, alături de refreshments şi pizza. Va fi un eveniment în care veţi avea ocazia să  aflaţi mai mult despre noile capabilităţi ale acestei tehnologii direct de la echipa MySQL.

Agenda:

5:30 pm Bun venit si Noutăţi din partea RoOUG, Mirela Ardelean

5:40 pm MySQL HeatWave pentru aplicaţii OLTP si OLAP, Andreea Ciobotaru

5:55 pm Inovaţiile aduse de tehnologia MySQL HeatWave: Machine Learning şi Lakehouse, Andreea Ciobotaru

6:25 pm Demo: Oracle Analytics Cloud şi MySQL HeatWave, Amalia Guseatu

6:40 pm Prezentare MySQL Enterprise Edition, Andreea Ciobotaru,

6:55 pm MySQL – Studii de ca, Erol Cicek,

7:25 pm Q&A, Lehel Vajda,

7:30 pm Pizza, Drinks si Networking

 

Evenimentul va avea loc la Oracle Bucharest Office, Floreasca Park, Parter.

Inscrirerea este posibila pana in data de 3 Octombrie. Locurile sunt limitate, asa ca nu amanati prea mult inscrierea la acest eveniment gratuit.

 

Leave a Comment