Despre

Cine suntem

Grupul Utilizatorilor Oracle Romania (Romanian Oracle User Group – RoOUG) este o asociație non-profit care are ca scop propus formarea, sprijinirea și extinderea unei comunități profesionale bazate pe utilizatori vorbitori de limba română care interacționează, schimbă informații, cunoștințe si experiență în domenii legate de produsele si serviciile corporației Oracle.

Produsele si serviciile Oracle implementează tehnologii din domeniul IT&C care permit crearea de sisteme informatice complexe si care pot furniza servicii informatice în domeniul de interes divers. Asociația își propune sa reunească utilizatori de produse si servicii Oracle care doresc sa isi extindă aria de expertiza în acest domeniu si să împărtășească cu ceilalți membri experiența adunată.

Ce facem

RoOUG este dedicat comunitatii utilizatorilor Oracle din Romania si doreste punerea la dispozitie a membrilor sai a ultimelor informatii tehnice relevante despre produsele si tehnologiile Oracle, prin articole, seminarii online si evenimente.

Valorile noastre

  • Independenta financiara si organizationala. RoOUG nu este o companie a Oracle Corp., ci un loc de intalnire a specialistilor in tehnologiile Oracle, un loc de intalnire a ideilor si a informatiilor de ultima ora.
  • Dorim sa motivam utilizatorii produselor Oracle sa isi impartaseasca cunostintele tehnice prin intermediul blogurilor, articolelor si a publicarii de carti de specialitate, creand o  comunitate puternica si respectabila de specialisti Oracle in Romania.
  • Dorim sa promovam tehnologiile si specialistii in tehnologii Oracle in randul companiilor din Romania.

Afla mai multe despre cum poti deveni membru.

Leave a Comment