Membri Asociati

RoOUG isi propune sa creasca numarul de membri activi voluntari. De aceea,pentru urmatoarea perioada RoOUG ofera o modalitate de aderare la organizatie.
Va rugam sa cititi inainte Politica de Confidentialitate. O solicitare a dumneavoastra de a deveni membru implica citirea politicii de confidentialitate a RoOUG si acceptarea ei.
Procesul de aderare este in trei pasi:

1. Persoanele doritoare care isi exprima disponibilitatea si dorinta de a se implica in activitatea de organizare RoOUG vor trimite un mesaj pe contact@rooug.ro mentionand subiectul: Doresc sa ma implic in organizarea RoOUG. Va rugam sa ne trimiteti cererea pentru a deveni membru la contact@rooug.ro mentionand urmatoarele informatii:

  • Nume
  • Prenume
  • Email
  • Companie
  • Pozitie

2.Board-ul va organiza întâlniri administrative la care vor fi invitate persoanele respective, urmând ca să participe ca si observatori la discutiile de organizare si se vor putea implica in organizarea evenimentelor urmatoare la nivel de voluntariat.
3. După o perioadă de participare activă, se va decide prin vot in cadrul Adunarii Generale posibilitatea de inscriere in organizatie ca membru activ cu drepturi depline.

Mentiuni:
Prin statutul RoOUG, persoanele angajate ale companiei Oracle, nu au drept de vot in interiorul organizatiei si chiar daca vor fi alese ca membre in organizatie nu vor putea vota.