Termeni si Conditii

Website-ul rooug.ro cu subdomeniile sale este deținut și administrat de către Asociaţia Romanian Oracle User Group  (denumită în continuare Asociaţia sau în forma scurtă a denumirii: „RoOUG”), cu sediul social în Bld. Constructorilor, Nr. 21, Ap 21, Sector 6, București, înființată prin HJ la Sector 6, București, dosar 8299/303/2017, cod de identificare fiscală: 38491401. Asociaţia are statut de persoană juridică română, de drept privat, fără scop patrimonial, neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă.

Prin accesarea website-ului www.rooug.ro , utilizatorii (persoanele care accesează website-ul) sunt de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare. Conţinutul website-ului (text / poză / video / audio) este protejat prin drepturi de autor şi aparţine Asociaţiei. RoOUG  îşi rezervă dreptul de a efectua modificări ale acestor termeni şi condiţii, precum şi alte modificări ale website-ului, fără o notificare în prealabil. Accesând pagina de termeni şi condiţii, utilizatorii pot citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor modificări. Website-ul este pus la dispoziţia utilizatorilor pentru a fi folosit în interes personal sau profesional, dar şi în scop informaţional sau educaţional.

Asociaţia este formată din totalitatea membrilor săi persoane fizice. Conform statutului RoOUG opereaza cu doua tipuri de membri,  sustinatori si asociati.

Membrul sustinator poate fi orice persoană fizică care a fost manifestat dorinta de a deveni membru sustinator si platit cotizatia de membru sustinator. Ulterior  depunerii unei cereri de adeziune si a platii cotizatiei de membru sustinator, persoana beneficiaza de toate drepturile membrilor sustinatori (prioritate pe listele de participant la evenimente, reduceri si scutire la plata biletelor la evenimente, acces la informatiile tehnice organizatiei chiar daca nu a participat la evenimente).

Membrul asociat poate fi orice persoană fizică care a fost manifestat dorinta de a deveni membru asociat si a fost activă în cadrul RoOUG  în România (sau în altă țară) pe o perioada de 1 an de la data inaintarii cererii si a platit cotizatia de membru asociat. Ulterior depunerii unei cereri de adeziune si a activitatii depuse pe parcursul unui an calendaristic, membrul asociat este validat de catre Adunarea Generala RoOUG ca si membru sustinator.

Plata cotizației anuale  îi asigură calitatea de membru al Asociației. Calitatea de membru nu este transferabilă sau cesionabilă.

Beneficiile membrilor  sustinatori RoOUG

 • Participarea la evenimente tehnice , ca participant sau ca speaker / facilitator;
 • Accesarea resurselor rețelei din RoOUG  pentru informare, pregătire profesională și dezvoltare personală;
 • Acces la conferințele internaționale europene sau globale ale altor user groupuri cu discounturile aferente;

Beneficiile membrilor  asociati  RoOUG

 • Drepturile membrilor sustinatori la care se adauga
 • Participarea și dreptul de vot în cadrul Adunării Generale a RoOUG
 • Dreptul de a alege și de a fi ales în organele de conducere și control ale Asociației;
 • Posibilitatea de a-și exprima opiniile, de a contribui cu propuneri și acțiuni concrete, de a se implica în organizarea de programe și activități ale Asociației;
 • Acces la lucrările, publicațiile și materialele documentare de care dispune Asociația;
 • Discount-uri sau participări gratuite la anumite evenimente organizate de Asociație sau de parteneri;
 • Acces la noutăți despre comunitatea RoOUG;
 • O echipă executivă dedicată și un mediu de comunicare prietenos și accesibil.

Modalităţi de plată a cotizaţiei anuale de membru

 • Cotizație Anuală 2021 Membru sustinator 110 LEI
 • Cotizație Anuală 2021 Membru asociat 220 LEI

Transfer bancar / ordin de plată

IBAN beneficiar: Asociatia Romanian Oracle User Group
CONT LEI: RO91RNCB0066157516630001
Detalii transfer: Cotizaţie RoOUG (Anul) – (Nume şi prenume membru)
BCR CRANGASI

sau acolo unde este mentionat prin procesatorul de plati NETOPIA Payments

Politica de înregistrare

Plata cotizației se înregistrează pentru anul calendaristic în curs, indiferent de momentul în care se efectuează această plată.   După finalizarea înscrierii, plăţii şi aprobării formularului, calitatea de membru devine activă, iar aceasta se poate exercita prin implicarea în proiectele / programele şi activităţile Asociaţiei sau prin participarea la acestea. In termen de 48 de ore de la data realizarii platii cotizatiei de membru sustinator si instiintarii pe email la adresa contact@rooug.ro, persoana inscrisa va primi confirmarea inregistrarii si ca avea acces la beneficiile de membru sustinator

Politica de anulare

În cazul în care statutul de membru este revocat de către Asociație  sau retras din proprie inițiativă, atunci cotizația pentru anul în curs nu se returnează.

Politica de returnare

In cazul evenimentelor cu taxa anulate din cauza Asociatiei, sumele achitate pentru achizitionarea biletelor de acces vor fi returnate catre cumparatori. Cumparatorul va solicita returnarea taxei in termen de 60 de zile de la data anuntului cu privire la anularea evenimentului dar nu mai mult de 30 de zile de la data evenimentului anulat. Cumparatorul va trimite un email trimis catre contact@rooug.ro, indicand biletul achizitionat si un cont IBAN in care doreste sa i se faca plata. Sumele datorate vor fi returnate in termen de 7 zile calendaristice de la data emailului care indica detaliile bancare pentru returnare, iar cumparatorul va fi instiintat prin email asupra returnarii.

Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate şi informaţii privind siguranţa datelor cu caracter personal este disponibila pe site-ul RoOUG.RO la adresa urmatoare