Despre

Cine suntem

Grupul Utilizatorilor Oracle Romania (Romanian Oracle User Group – RoOUG) este o asociație non-profit care are ca scop propus formarea, sprijinirea și extinderea unei comunități profesionale bazate pe utilizatori vorbitori de limba română care interacționează, schimbă informații, cunoștințe si experiență în domenii legate de produsele si serviciile corporației Oracle.

Produsele si serviciile Oracle implementează tehnologii din domeniul IT&C care permit crearea de sisteme informatice complexe si care pot furniza servicii informatice în domeniul de interes divers. Asociația își propune sa reunească utilizatori de produse si servicii Oracle care doresc sa isi extindă aria de expertiza în acest domeniu si să împărtășească cu ceilalți membri experiența adunată.

Ce facem

RoOUG este dedicat comunitatii utilizatorilor Oracle din Romania si doreste punerea la dispozitie a membrilor sai a ultimelor informatii tehnice relevante despre produsele si tehnologiile Oracle, prin articole, seminarii online si evenimente.

Valorile si obiectivele noastre

  • Comunitate profesionala puternica – Dorim sa motivam utilizatorii produselor Oracle sa isi impartaseasca cunostintele tehnice prin intermediul blogurilor, articolelor si a publicarii de carti de specialitate, creand o  comunitate puternica si respectabila de specialisti Oracle in Romania.
  • Independenta financiara si organizationala. – RoOUG nu este o companie a Oracle Corp., ci un loc de intalnire a specialistilor in tehnologiile Oracle, un loc de intalnire a ideilor si a informatiilor de ultima ora.
  • Promovarea si specialistilor in tehnologii Oracle vorbitori de limba romana in randul companiilor din Romania si in stainatate

Oferta noastra pentru companii

RoOUG este dedicat comunitatii utilizatorilor din Romania, dar in acelasi timp intelegem ca fara companii care sa utilizeze tehnologiile si produsele Oracle, mediul profesional romanesc este unul incomplet.
De aceea, RoOUG colaboreaza cu companii cu sediu in Romania pentru a oferi sprijin in adoptia tehnologiilor si produselor Oracle in mod profesionist, agil, documentat si orientat catre eficienta si utilizarea practicilor bune si dovedite. Prin împărtășirea cunoștințelor între companii in cadrul activitatii asociatiei, membrii RoOUG sunt mai informați să ia decizia cea mai bună în achiziția și utilizarea produselor și tehnologiilor Oracle.
RoOUG faciliteaza comunicarea intre companiile partenere si specialistii Oracle care participa activ la evenimentele organizatie prin servicii de employer branding, recomandari, precum si prin promovarea pozitiilor deschise in interiorul organizatiei partenerului catre membrii RoOUG.

Afla mai multe despre cum poti deveni membru.

Leave a Comment