Comitet

 

Ciprian
Ciprian este Inginer Diplomat absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti – Facultatea de Automatica si Calculatoare si  a devenit  pasionat de tehnologiile Oracle in 2008 cand a inceput sa lucreze ca dezvoltator APEX si BI. Din 2012 a inceput sa se implice in comunitatea RoOUG pentru a ajuta si a creste nivelul de constientizare al tehnologiilor Oracle in piata IT romaneasca,iar din 2017 este presedintele Asociatiei Romanian Oracle User Group.
In prezent Ciprian este consultant independent pe tehnologii Oracle si poate fi contactat la adresa ciprian[@]rooug.ro.
mIRELA
Mirela Ardelean – programator cu peste 20 ani de experienta in tehnologii Oracle (PLSQL, Oracle Forms, APEX) si nu numai. In prezent, Mirela imbina programarea cu analiza de business. Certificari dobandite: Oracle PL/SQL Developer Certified Associate si Oracle Forms Developer Certified Professional.

Mirela este unul dintre fondatorii RoOUG si ocupa pozitia de Vice Presedinte RoOUG inca de la infiintare, din 2012.

Cati
Cati a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti – facultatea de Automatica si Calculatoare. A lucrat ca dezvoltator cu tehnologiile Oracle (PL/SQL, Oracle Forms si Oracle Reports) peste 9 ani. In prezent, Cati este analist tehnic la BCR, Directia Sisteme si Tehnologia Informatiei. Implicarea in comunitatea RoOug a inceput din anul 2015, in calitate de trezorier al organizatiei. Cati poate fi contactata la adresa catif@rooug.ro
Mihai
Mihai-Radu Onofreiciuc
BI SIG Manager,
Interesat de Business Intelligence
Raportare cu OBIEE – Oracle Business Intelligence
Tehnologii de integrare date ODI – Oracle Data Integrator
In prezent ETL developer – Orange Services
Dumitru
Dumitru Puscasu lucrează cu tehnologiile Oracle din 2003 ca administrator bazei de date Oracle și ca programator PL/SQL.
Din anul 2010 și ca dezvoltator APEX. În prezent, Dumitru este Senior Database Administrator al Centrul de Procesare Cardurilor bancare la BC MOLDINCONBANK SA.
Implicat in comunitatea RoOug a inceput din anul 2017, Dumitru poate fi contactat la adresa dumitru@rooug.ro

Leave a Comment