Sesiunea Tehnica Nr. 17 – 9 Iunie 2016

Pe 9 Iunie 2016, Romanian Oracle User Group a pregătit un nou eveniment dedicat utilizatorilor de produse Oracle și nu numai.

Agenda va fi următoarea:

18:00 – 18:30 Înscrieri
18:30 – 19:15 Explorarea Oracle Database 12c Multitenant și cele mai bune practici pentru Cloud

speaker Ami Aharonovich, Brillix-DBAces CEO, Președintele ilOUG (Israel Oracle User Group)
In aceasta sesiune se va cerceta arhitectura multitenant introdusa în Oracle Database 12c și se va demonstra cele mai bune practici pentru a implementa și a simplifica consolidarea cloud-ului.

Vor fi prezentate exemple reala și demonstrații live de la clienții unde Oracle Database 12c multitenant este folosit pentru simplificarea consolidării și provizionarii prin organizarea mai multor baze de date conectabile într-o singură bază de date container fără nici o modificarea în aplicație, complet securizat și izolat intre diferite aplicații ale clienților.

19:15 – 20:00 Big Data și Data Exploration

speaker Heli Helskyaho, Miracle Finland Oy CEO, Ambassador EOUC (EMEA Oracle Users Group Community)
Toata lumea vorbeste despre Big Data. Ce este Big Data? Ce reprezinta Data Exploration si ce are de-a face cu Big Data?

20:00 – 20:15 Pauza de cafea

20:15 -21:00 Este baza de date securizata?

speaker Heli Helskyaho, Miracle Finland Oy CEO, Ambassador EOUC (EMEA Oracle Users Group Community)

Ce este securitatea bazei de date? Ce fel de riscuri de environment poate avea? Are Oracle vreo soluție pentru securitatea bazei de date?

Biografia speakerilor:

Ami Aharonovich, Brillix-DBAces CEO, Președinte ilOUG (Israel Oracle User Group), Oracle ACE și OCP (Oracle Certified Professional), șef al departamentului Oracle la John Bryce Hi Tech College, centru de educație Oracle University.

Ami este ACE Oracle și certificat Oracle DBA profesional cu peste cincisprezece ani de experienta în calitate de consultant și instructor Oracle DBA, specializat în tehnologii de baza de date Oracle. El este un top high-end profesionist în tehnologii de baze de date Oracle de bază și are o vasta experienta în furnizarea de consultanta și training servicii profesionale. Are cunoștințe vaste de concepte Oracle, cele mai bune practici pentru dezvoltarea și administrarea bazei de date, inclusiv o vastă experiență de tuning de performanță, specializare în monitorizarea, diagnosticarea și îmbunătățirea aplicațiilor de baze de date Oracle și efectuarea de optimizări SQL.

Ami este și instructor la Oracle University și are peste cincisprezece ani experienta în formare cursurilor de bază de date Oracle furnizând sesiuni și seminarii în întreaga lume, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Canada, Anglia, Irlanda, Norvegia, Finlanda, România, Letonia, Germania, Cipru și Israel. El este un speaker frecvent în diverse convenții și conferințe de users grup-uri din întreaga lume, inclusiv la conferința anuala Oracle Open World din San Francisco, Conferință din Las Vegas, conferința ODTUG Kscope din Florida și DOAG din Germania, prezentând în fata a sute de participanți, și a câștigat un feedback excepțional.
il.linkedin.com/in/amiaharonovich/

 

Heli Helskyaho este CEO-ul la Miracle Finland Oy și ambasador pentru EOUC (EMEA Oracle Users Group Community). În 2015 Heli a fost nominalizată ca numărul 12 dintre primii 100 cele mai influente persoane asupra sectorului IT din Finlanda. Heli deține o diplomă de master (Computer Science), de la Universitatea din Helsinki și este specializată pe baze de date. Acum Heli lucrează la studiile de doctorat pentru “schema discovery, big data and semi-structured data”.
Ea a lucrat în IT, din 1990 iar cu produsele Oracle din 1993. A fost în mai multe poziții, dar fiecare rol a inclus întotdeauna proiectarea bazelor de date. Heli consideră că o bună proiectare de baze de date și o bună documentare reduce problemele de performanță și face rezolvarea lor mai ușoară.
Heli este, de asemenea, ACE director Oracle și un vorbitor frecvent la multe conferințe. Este autoarea cărților: Oracle SQL Developer Data Modeler pentru Design baze de date Mastery (Oracle Press 2015), co-autor al Real World SQL și PL / SQL: Sfaturi de experți (Oracle Press 2016) și unul dintre primii câștigători ai Oracle Database dezvoltator Choice Award, Devvy, pe baza de date pentru categoria de proiectare în 2015.

Locația evenimentului: Floreasca Park, Oracle Building , Ground Floor, Room 1 (GF13)

Intrarea la eveniment este libera în măsura locurilor disponibile.

Pentru a participa va rugam sa va înregistrați trimițând un email la adresa contact@rooug.ro, specificând Numele , Compania, Poziția Ocupata în companie sau sa completați formularul de mai jos:

Leave a Comment