Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RoOUG – TechSession #34

November 21, 2019 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Pe 21 Noiembrie 2019, Romanian Oracle User Group a pregătit un nou eveniment dedicat utilizatorilor de produse Oracle intitulat “De ce Oracle Cloud pentru bazele de date!” .

Agenda va fi următoarea:

  • 18:30 – 18:45 – Înscriere participanți
  • 18: 45 – 19:30 – Prezentare CSM / Prezentare Generala DBCS / Demo – Cum lansezi on instanta de DBCS/ ATP
  • 19:30 – 19:45 – Pauza Socializare
  • 19:45 – 20:30 – Demo – O solutie completa de integrare pentru un lant de Retail.

Prezentatori

Andrei Manoliu
Andrei Manoliu face parte din echipa de Customer Success conducand si implementand initiative si activitati pentru adoptia serviciilor de baze de date in Cloud-ul Oracle. Si-a inceput cariera ca dezvoltator SQL si PL/SQL pe baze de date Oracle 9i apoi s-a mutat intr-un rol de DBA si mai departe pe o pozitie de Pre-Sales pentru baza de date Oracle
Gabriel Mbega
Gabriel este un inginer de baze de date certificat Orcale cu peste10 ani experienta in  managementul bazelor de date. A lucrat pentru diferite companii din Europa si Canada acumuland informatii pe diferite industrii. Cu o experienta vasta in administrarea bazelor de date oracle de la 8i pana la 12c este unul dintre primii romani certificati ca Autonomous Database Certified Expert. 

Dragos Negru
Dragos alaturat echipei de Customer Success anul acesta ca database specialist, lucrand in special pe migrari catre Oracle Cloud Infrastructure si Autonomous. El vine cu o experienta de 10 ani in Oracle Advanced Customer Success  facand implementari la clienti din Europa si Orientul Apropiat in industriile de Telecom, Banking sau Retail.

Descriere:

Oracle Cloud este o platforma de tip Enterprise, care oferă performanţe mari din punctul de vedere al puterii de procesare/calcul cuprinzand un portofoliu complex de servicii de infrastructură şi aplicatii. Creat pentru a corespunde cerinţelor unui numar mare de sisteme informatice, Oracle Cloud este compatibil cu procesele de business existente in mediile administrate de clienti, oferind instrumente moderne de dezvoltare în cloud, astfel încât companiile să se poată crea aplicaţii de ultima generatie la costuri reduse. Oracle Cloud oferă o suita cuprinzătoare de tipuri de baze de date pentru sisteme de complexitati variate, introducand pe piata si prima solutie de Baza de Date Autonomă, special proiectată şi optimizată atat pentru raportare cat si pentru procesari rapide a volumelor mari de tranzactii. Subiectul acestei sesiuni este o descriere a tipurilor de baze de date disponibile in Oracle Cloud, care sunt diferentele dintre ele si ce servicii se potrivesc in diferite context. In partea a doua vom prezenta un demo cum aceste servicii pot functiona impreuna.

Evenimentul se va desfășura cu sprijinul: TBD

 

Pentru a participa vă rugăm să vă înregistrați trimițând un email cu subiectul TechSession34-Inscriere la adresa contact@rooug.ro, specificând Numele , Compania, Telefon, Poziția Ocupata în companie sau completand urmatorul formular.

Details

Date:
November 21, 2019
Time:
6:30 pm - 8:00 pm