RoOUG TechSesion #48

Pe 19 Mai 2022, Romanian Oracle User Group a pregătit un nou eveniment dedicat utilizatorilor de produse Oracle si nu numai, de data asta cu specific APEX. Agenda va fi următoarea:

  • 17:45 – 18:15   Inregistrare si acces
  • 18:15 – 19:00   Andreea Munteanu – APEX Collections
  • 19:00 – 19:15   Pauza socializare
  • 19:15 – 20:00 Stefan Dobre –  Apex New Features

Andreea Munteanu

Sunt dezvoltator APEX la Oracle, responsabil cu dezvoltarea de aplicații web centrate pe baze de date pentru utilizatorii de afaceri din cadrul companiei. Am început ca dezvoltator de baze de date Oracle în 2014 și mi-am extins aria de interes la Oracle Application Express și mai multe soluții de integrare a datelor. Îmi place să prezint la evenimentele grupului de utilizatori și să caut modalități de a îmbunătăți experiența clienților cu Oracle APEX.

Stefan Dobre

Stefan Dobre este membru al echipei de dezvoltare APEX de la Oracle din 2021. Principalele sale domenii de interes sunt experiența dezvoltatorului, MLE și partea JavaScript a APEX. Înainte de a se alătura Oracle, Stefan a fost un membru pasionat al comunității APEX, contribuind la o serie de proiecte open source și împărtășindu-și cunoștințele la conferințe și întâlniri.

Evenimentul se va desfășura cu sprijinul Oracle România la sediul din Pipera, Floreasca Park, Parter Sala GF02-GF03.

Pentru a participa vă rugăm să vă înregistrați trimițând un email cu subiectul TechSession48-Inscriere la adresa contact@rooug.ro, specificând Numele , Compania, Telefon, Poziția Ocupata în companie . Datorita locurilor limitate in sala, ne rezervam dreptul de a respinge anumite inscrieri in functie de disponibilitate, ordinea inscrierii, companie, prezenta la evenimente anterioare, etc.

Leave a Comment