RoOUG TechSession #35

Pe 04 Decembrie 2019, Romanian Oracle User Group a pregătit un nou eveniment dedicat utilizatorilor de produse Oracle si nu numai.

Agenda va fi următoarea:

  • 18:00 – 18:15 – Înscriere participanți
  • 18:15 – 21:15 – Architectural  anti-patterns when delivering a software ecosystem with Kubernetes

 

ABSTRACT: Architectural anti-patterns when delivering a software ecosystem with Kubernetes

Exista cateva aspecte care trebuie luate in considerare cand se creaza o solutie software: ce limbaje de programare se utilizeaza, care este procesul, cum se livreaza ,si cum toate acestea trebuie sa se integreze in peisajul existent.

Laurentiu Spilca vorbeste despre legaturile dintre o arhitectura curata si procesul de dezvoltare intr-un mediu orchestrat utilizand Kubernetes. Pe parcurs, Laurentiu exploreaza si demonstreza cateva anti-paternuri si practici bune, utilizand exemple hands-on . Vei porni instaland Minikube si kubectl si va plonja in universul unui proiesc Kubernetes : instalari, servicii, unituri pod, si rute .

Vei invata cum sa le integrezi si cum sa obtii o configuratie cu optiuni de load balancing, scaling, si acces la servicii.
Apoo, pornind de la observatiile facute in pasii realizati, vei examina cateva exemple de arhitecturi implementate deja, le vei incerca si le vei clasifica ca anti-patternuri sau practici bune.

Evenimentul se va desfășura cu sprijinul Endava România la sediul din AFI Park 3.

Leave a Comment