RoOUG TechSession #34

Pe 21 Noiembrie 2019, Romanian Oracle User Group a pregătit un nou eveniment dedicat utilizatorilor de produse Oracle intitulat “De ce Oracle Cloud pentru bazele de date!” .

Agenda va fi următoarea:

  • 18:30 – 18:45 – Înscriere participanți
  • 18: 45 – 19:30 – Prezentare CSM / Prezentare Generala DBCS / Demo – Cum lansezi on instanta de DBCS/ ATP
  • 19:30 – 19:45 – Pauza Socializare
  • 19:45 – 20:30 – Demo – O solutie completa de integrare pentru un lant de Retail.

Prezentatori

Andrei Manoliu
Andrei Manoliu face parte din echipa de Customer Success, conducand si implementand proiecte si activitati pentru adoptia serviciilor de baze de date in Oracle Cloud. Si-a inceput cariera ca dezvoltator SQL si PL/SQL pe baze de date Oracle 9i, apoi s-a mutat intr-un rol de DBA si mai departe pe o pozitie de Pre-Sales pentru baze de date Oracle.  Andrei este certificat in administrarea bazelor de date Oracle, si a obtinut anul acesta certificarea Autonomous Database Certified Expert. 
Gabriel Mbega
Gabriel este un inginer de baze de date certificat Oracle cu peste 10 ani experienta in managementul bazelor de date. A lucrat pentru diferite companii din Europa si Canada, acumuland cunostinte pe diferite industrii. Cu o experienta vasta in administrarea bazelor de date Oracle de la 8i pana la 12c, este unul dintre primii romani certificati ca Autonomous Database Certified Expert. 

Dragos Negru
Dragos s-a alaturat echipei de Customer Success anul acesta ca Database Specialist, lucrand in special pe migrari ale clientilor din on premise catre Oracle Cloud Infrastructure si Autonomous. El vine cu o experienta de 10 ani in Oracle Advanced Customer Success, facand implementari la clienti din Europa si Orientul Mijlociu, in industriile de Telecom, Banking sau Retail.

Descriere:

Oracle Cloud este o platforma de tip Enterprise, care oferă performanţe mari din punctul de vedere al puterii de procesare/calcul cuprinzand un portofoliu complex de servicii de infrastructură şi aplicatii. Creat pentru a corespunde cerinţelor unui numar mare de sisteme informatice, Oracle Cloud este compatibil cu procesele de business existente in mediile administrate de clienti, oferind instrumente moderne de dezvoltare în cloud, astfel încât companiile să se poată crea aplicaţii de ultima generatie la costuri reduse. Oracle Cloud oferă o suita cuprinzătoare de tipuri de baze de date pentru sisteme de complexitati variate, introducand pe piata si prima solutie de Baza de Date Autonomă, special proiectată şi optimizată atat pentru raportare cat si pentru procesari rapide a volumelor mari de tranzactii. Subiectul acestei sesiuni este o descriere a tipurilor de baze de date disponibile in Oracle Cloud, care sunt diferentele dintre ele si ce servicii se potrivesc in diferite context. In partea a doua vom prezenta un demo cum aceste servicii pot functiona impreuna.

Evenimentul se va desfășura cu sprijinul: Raiffeisen Bank Romania, Cladirea Office by Tower, Etaj 2, Auditorium

 

Leave a Comment