EMEA Groundbreakers Tour 2019

 

Romanian Oracle User Group (RoOUG), împreună cu Oracle și Academia de Studii Economice București (ASE București) prin Centrul de Excelenta Oracle din cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economia organizează pe 18 Octombrie 2019 în Aula Magna din cadrul universității ASE București, un eveniment dedicat utilizatorilor de tehnologii Oracle.

Conferinta EMEA Groundbreakers Tour 2019 reuneste unii dintre cei mai cunoscuti experti ai tehnologiilor Oracle.  Ambasadori GroundBreaker, Ace Directori si Product Manageri Oracle participa la acest tur in mai multe orase din Europa si Asia, cu scopul de a impartasi informatii de actualitate despre tehnologii de ultima generatie comunitatilor si grupurilor de utilizatori Oracle.

Prezentatori si teme:

Maria Colgan – Master Product Manager Oracle Database. Articolele ei se regasesc pe https://sqlmaria.com

      • Explain the Explain Plan- Interpreting Execution Plans for SQL Statements
      • Oracle Autonomous Database – Under the Hood

as1 Oren Nakdimon – Oracle Ace Director cu o activitate de peste 25 de ani ca si dezvoltator, DBA, manager si trainer. Articolele lui se pot gasi pe http://db-oriented.com/en/.

      • Constraint Optimization: The Difference A Comma Can Make
      • How to Upgrade Your Application with no Downtime (and no Additional Costs!)

as1 Kamran Aghayev – Oracle Ace Director si presedinte Azer OUG. . Articolele lui se pot gasi pe https://kamranagayev.wordpress.com/

      • Move your Data Warehouse to Oracle Big Data Cloud Service
      • From DBA to Data Engineer – How to survive a career transition

Sandesh Rao – VP Oracle Cloud & RAC Assurance

      • Introduction to Machine Learning – From DBA’s to Data Scientists
      • Troubleshooting tips and tricks for Database 19c

HOL: In partea a doua a zilei, Oracle organizeaza un Hands-On-Lab, cu tema Oracle at Microservices on Kubernetes and Autonomous Database Workshop, pentru inscrieri, vizitati link-ul dedicat.

Pentru mai multe informații cat și noutăți legate de turneul Oracle Groundbreaker EMEA Tour 2019, vizitați http://ogbemea.com

 

docAgenda si brosura evenimentului

 

Prezentari

Album

OTN EMEA TOUR 2016 – Bucuresti – A.S.E.

Leave a Comment