RoOUG recomanda APEX Alpe Adria

Peisajul Oracle este unul bogat in produse si misiunea RoOUG este aceea de a ajuta comunitatea romaneasca sa inteleaga si sa utilizeze tehnologia in cel mai bun mod posibil. Indeplinim acest lucru prin organizarea de evenimente si promovarea oricarei oportunitati de invatare, conferine, seminarii, summit-uri, sessiuni tehnice.

De aceea ne face deosebita placere sa anuntam si sa va invitam sa prezentati si sa fiti prezenti la o conferinta care va avea loc in Zagreb, pe 12 Aprililie 2019.

ā’pěks alpe adria

 

Deja la a doua edition, asa cum spun organizatorii, , APEX Alpe Adria este un proiect comun al entuziastilor APEX din trei tari: Slovenia, Croatia, Austria cu scopul de a oferi continut APEX de intalta calitate intr-un mediu placut si famimliar, intr-o regiune unde nu exista atit de multa informatie despre APEX la un loc.

Perioada de Call for papers este deschisa pana pe 12 Decembrie 2018 si incurajam profesionistii cu experienta in implementari APEX sa mearga si sa impartaseasca cunostintele. Ca prezentator oportunitatea de dezvoltare este mai mare decat ca spectator.

Acestea fiind zise, RoOUG ureaza succes organizatorilor si promitem ca va vom tine la curent cu informatii despre acest eveniment.

Leave a Comment