RoOUG Sesiunea Tehnica Nr 20 – 16 Mai 2017 (Anulat)

Update: Din cauza unei situații de urgenta prezentatorul Dan McGhan a fost nevoit sa întrerupă programul în Europa și sa se întoarcă în Statele Unite. In aceste condiții suntem nevoiți sa anulam acest eveniment. Ne cerem scuze celor care s-au înscris.

Pe 16 Mai 2017,Romanian Oracle User Group a pregatit un nou eveniment dedicat utilizatorilor de produse Oracle. Acest eveniment prezinta technologii de actualitate pentru dezvoltarea de aplicatii web, utilizand Node.js si Oracle Jet avand ca layer de persistenta Oracle Database Server.

Avem un invitat special, Dan McGhan , Oracle Developer Advocate.

 Dan McGhan is an Oracle Developer Advocate with a focus on JavaScript and HTML5.He started his programming career as a back-end Oracle Database developer specializing in SQL and PL/SQL. Before long, he began working with front-end technologies to create web applications where he quickly developed a passion for JavaScript.These days he enjoys sharing his passion for JavaScript, Node.js, and Oracle Database via his blog at https://jsao.io

Agenda evenimentului este urmatoarea:

9:30 – 10:00 Inregistrarea participantilor

10:00 – 10:45 Parte Teoretica 1

Descriere Node.js
Crearea unui server web  utilizand Express
Interactiune cu baza  de date Oracle

10:45 – 11:00 Pauza
11:00 – 12:00  WorkshopPartea 1
12:00 – 13:00 Pauza Pranzcantina Metro Systems
13:00 – 13:45 Parte Teoretica 2

Introducere la Oracle JET
Module si Routing
Modele si Vizualizarea  Datelor

13:45 – 14:00 Pauza
14:00 – 15:00 Workshop – Partea 2

Evenimentul se va desfasura cu sprijinul Metro Systems Romaniain cladirea din Sos. Pipera – Tunari, nr. 4C, sala Andromeda la etajul 7.

Transportul este asigurat de Metro Systems cu microbuze de la statia de Metrou Pipera, in fata statiei de metrou. Cei care vin cu masina vor putea parca in parcarea exterioara a cladirii
Intrarea la eveniment este libera în măsura locurilor disponibile.

Locuri RoOUG: 20 12
Locuri MetroSystems : 20 11

Pentru a participa va rugam sa va înregistrați trimițând un email la adresa contact@rooug.ro, specificând Numele , Compania, Telefon, Poziția Ocupata în companie sau sa completați formularul de mai jos:

In vederea efectuarii exercitiilor practice, participantii sunt rugati sa aduca un laptop pe care au realizat in prealabil pasii  urmatori, direct de pe blogul lui Dan: