Parteneriat Alten

Board-ul RoOUG dorește să anunțe că începând cu această săptămână va exista o colaborare intre RoOUG și compania Alten. In cadrul acestui parteneriat RoOUG va publica anunțuri către membrii grupului cu privire la posturile vacante care au ca profil tehnologia Oracle, dacă sunteți interesați vă rog să nu ezitați să ne contactați. Persoanele care vor aplica pentru pozițiile deschise vor fi recomandate de RoOUG în cadrul procesului de recrutare.
Câteva cuvinte despre Alten:    Alten România, filiala a grupului Alten, a fost înființată în anul 2006 la București. Pentru primii ani de activitate, Alten România s-a dedicat cu precădere activităților din sectorul Automotive, precum si clienților tradiționali ai grupului Alten.
La momentul actual, Alten România reunește peste 300 de consultanți, cu expertiza in domenii de activitate variate: inginerie (mecanica, automotive, aerospațială), programare (Java, .Net, PHP, SAS, COBOL, AS400, Chordiant, Cortex), analiza de business, testare. In portofoliul actual de clienți Alten România se regăsesc companii locale și străine, din industrii diferite precum: telecomunicații, farmaceutica, servicii bancare si financiare, asigurări, producție autovehicule, retail, industrie mecanica, transporturi, energie. Echipele Alten Romania intervin în proiecte locale (în București, Iași, Satu-Mare) sau în proiecte internaționale (Franța, Germania, Belgia, Marea Britanie).

Leave a Comment