Prezență romanească la conferința de primavară BGOUG 2015, Plovdiv

In perioada 12-14 Iunie 2015 a avut loc in Plovdiv, Bulgaria conferinta de primavara a organizatiei Bulgarian Oracle User Group.

Evenimentul a adunat peste 280 de participanti din Bulgaria, Finlanda ,Iordania, Macedonia ,Olanda, Norvegia, Romania, Slovenia, Spain, Serbia, Elvetia, Anglia, SUA, cumuland peste 60 de organizatii non-profit si companii care utilizeaza produse Oracle. Romania a participat cu o delegatie de 17 persoane din partea companiilor Luxoft, Metro Systems, Selir, Siveco, Teamnet International, a organizatiei Romanian Oracle User Group, dar si consultanti independenti-freelanceri.

In cadrul conferintei au existat 47 de sesiuni foarte interesante, prezentari, workshopuri, mese rotunde precum si o petrecere pentru participanti.

Din partea RoOUG , Ciprian Onofreiciuc a prezentat doua teme :

  • DG4ODBC – a simple way to have multiple data sources in an Oracle Database
  • Federated custom authentications with APEX Applications – part II. Aceasta prezentare va fi prezentata in cadrul sesiunii tehnice RoOUG din data de 22 Iunie 2015.

Pe langa partea tehnica, participantii au putut vizita Plovdiv, un oras foarte vechi cu terase si restaurante primitoare.plovdiv

Urmatorul eveniment BgOUG va avea loc in 20-22 Noiembrie 2015.

Multumim BgOUG pentru ospitalitate si colaborare!

Leave a Comment